Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Στην κυκλοφορία νεο i-pad!!









Η αμερικανική τεχνολογική εταιρεία Apple ανακοίνωσε ότι ο φορητός υπολογιστής-ταμπλέτα iPad θα διατίθεται από τις 28 Μαΐου στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, την Ισπανία, την Ελβετία και τη Βρετανία.

Οσοι το επιθυμούν θα μπορούν να παραγγέλνουν όλα τα μοντέλα του iPad από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple από τις 10 Μαΐου, διευκρινίζει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Η ταμπλέτα iPad βγήκε στην αμερικανική αγορά στις 3 Απριλίου με πρωτοφανή επιτυχία: περισσότερο από ένα εκατομμύριο φορητοί υπολογιστές πουλήθηκαν μέσα σε ένα μήνα.

Σύμφωνα με την Apple "οι κάτοχοι του iPad κατέβασαν από το διαδίκτυο μέσω του App Store περισσότερες από 12 εκατομμύρια εφαρμογές για το iPad και περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια ebooks (διαδικτυακά βιβλία) μέσω του iBookstore".
Η Apple σκοπεύει να "διαθέσει το iPad στην αγορά της Αυστρίας, του Βελγίου, του Χονγκ Κονγκ, της Ιρλανδίας, του Λουξεμβούργου, του Μεξικού, της Ολλανδίας, της Νέας Ζηλανδίας και της Σιγκαπούρης τον Ιούλιο".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου