Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Θα αγγίξουμε την αιωνιότητα;;!!!!

Σύμφωνα με έρευνες που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι αν στην ζωή μας ακολουθήσουμε 6 "βασικούς κανόνες" μπορούμε να αγγίξουμε την αιωνιότητα.

Αυτοί οι κανόνες λοιπόν είναι οι εξής:

1) Γυμναστική, η γυμναστική θεωρώ ότι είναι το πιο βασικό από όλα για αυτό το βάζω και πρώτο. Πρέπει να γυμναζόμαστε 4 φορές την εβδομάδα Ένας τρόπος είναι το περπάτημα όπου πρέπει να διανύουμε 4~7 χιλιόμετρα την ημέρα

2) Η διατροφή μας. Πρέπει να τρώμε με πρόγραμμα και όλων των ειδών τα φαγητά ακολουθώντας την διατροφική πυραμίδα

3) Το τσιγάρο, όσοι δεν καπνίζουν πρέπει να συνεχίσουν να μην καπνίζουν και όσοι καπνίζουν να το κόψουν, γιατί η φράση "πάω να αγοράσω τσιγάρα" ισοδυναμεί με τη φράση "πάω να αγοράσω καρκίνο" !!

4) Το μπάνιο, φυσικά δεν εννοώ το μπάνιο στην μπανιέρα αλλά στην θάλασσα καθώς είναι και θεραπευτικό καθώς πολλοί που το αναγνωρίζουν αυτό κάνουν ακόμα και τον χειμώνα μπάνιο.

5) Το άγχος. Ως γνωστόν το άγχος σκοτώνει. Παρ' όλες τις δύσκολες ημέρες που περνάμε τελευταία πρέπει να προσπαθήσουμε να περάσουν όσο τον δυνατόν πιο διακριτικά και αθόρυβα γίνεται χωρίς συγκινήσεις, εντάσεις και άγχος.

6) Και τέλος ο ύπνος, πρέπει να συμπληρώνουμε 7~8 ώρες ύπνου κάθε μέρα.
Στον ύπνο ο οργανισμός ανασυγκροτείται και φορτίζει τις μπαταρίες του ώστε το πρωί να είμαστε έτοιμοι για μια καινούρια περιπετειώδης μέρα με ευχάριστο τέλος.

Αυτοί λοιπόν ήταν οι 6 "κανόνες" για να αγγίξουμε την αιωνιότητα σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει.

1 σχόλιο:

  1. Πάνω κάτω γνωστοί οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για τη μακροζωία. Για άλλη μια φορά επίσης το κάπνισμα συγκαταλέγεται μέσα στα πράματα που θα πρέπει να αποφύγουμε για να έχουμε μια καλύτερη υγεία. Σίγουρα ένας πολύ βασικός λόγος για να είναι κάποιος υγιείς.
    Η πρόσφατη αντικαπνιστική εκστρατεία που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να απαλλαγούμε από αυτή τη «μάστιγα». Αξίζει πιστεύω να κάνουμε μια προσπάθεια για να μειώσουμε το τσιγάρο ή ακόμα καλύτερα να το κόψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή