Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

Αθλητισμός: Rally Acropolis: Η επόμενη μέρα



Λίγες μόλις ημέρες μετά τη λήξη και της 55ης εκδοχής του Ράλλυ Ακρόπολις, η ΕΛΠΑ βάζει τα θεμέλια για την επιλογή νέας Έδρας, ικανής να φιλοξενήσει τον Αγώνα για τα επόμενα τουλάχιστον τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα, η Οργανωτική Επιτροπή του 56ου Ράλλυ Ακρόπολις, υπό την προεδρία του κ. Βασίλη Δεσποτόπουλου, κατέθεσε ήδη πρόταση μεταφοράς της Έδρας του Αγώνα σε πέντε υποψήφιους Δήμους, οι οποίοι πληρούν τις προδιαγραφές που απαιτείται να έχει ένας αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Πρόκειται για τους Δήμους Ιτέας, Καμένων Βούρλων, Λαμίας, Λουτρακίου και Χαλκιδέων, οι οποίοι, πέραν της γεωγραφικής τους θέσης, που εξασφαλίζει τη χάραξη της διαδρομής του Αγώνα, καλούνται να συνεργαστούν με την ΕΛΠΑ σε νευραλγικούς τομείς, όπως είναι η διάθεση χώρων για το Αρχηγείο του Αγώνα, το γραφείο Τύπου και το Service Park, η συνεννόηση με τους κατά τόπους φορείς, καθώς και με τις ξενοδοχειακές μονάδες της εκάστοτε περιοχής, με στόχο την επίτευξη της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης όλων όσοι με οποιονδήποτε τρόπο εμπλέκονται στον Αγώνα αυτόν (συμμετέχοντες, οργάνωση, θεατές).

Η απόφαση σχετικά με τη νέα Έδρα θα ανακοινωθεί το Σεπτέμβριο του 2008.
by motorsport.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου