Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Η χρυσή πεντάδα του ελληνικού μπάσκετ!

Αυτήν την περίοδο, στην ιστοσελίδα του skai γίνεται ψηφοφορία γαι την κορυφαία πεντάδα του ελληνικού μπάσκετ. Προτείνονται 10 παίκτες για κάθε θέση, αλλά αν δεν συμφωνείται, μπορείτε να βάλετε κάποιον άλλο δικό σας. Όλοι οι παίκτες θα παρουσιαστούν στις 18 Δεκεμβρίου και τα αποτελέσματα τις ψηφοφορίας θα παρουσιαστούν στις 21.

Όσο για μένα, εχω δίλλημα: Γιαννάκης ή Διαμαντίδης για τη θέση του πλέι μέικερ (Έχω σίγουρους Γκάλη, Χριστοδούλου και Φασούλα και δεν είμαι σίγουρος για το "4", έχοντας βάλει Ευθύμη Ρετζιά); Πιστεύω πως συγκεκριμένα και μόνο για τη θέση του πλέι μέικερ, οργανωτή δηλαδή, ο Γιαννάκης ήταν καλύτερος (όπως και ο Παπαλουκάς) από τον Διαμαντίδη, ωστόσο πιστεύω πως ο Διαμαντίδης είναι καλύτερος παίκτης γενικότερα και μαζί με τον Χριστοδούλου, ο πιο ολοκληρωμένος και αξίζει μια θέση στην κορυφαία πεντάδα.

Μήπως μπορεί κανείς να μην διαφωτίσει;

Προσοχή: Αν θέλει κάποιος να με βοηθήσει να μην είναι άτομο που έχει μεγαλώσει με Γιαννάκη και τον Διαμαντίδη να τον έχει δει μόνο στην εθνική (γιατί είναι πολλοί τέτοιοι, που συνήθως λένε: "Πολύ καλός ο Διαμαντίδης, αλλά δεν συγκρίνεται με τον Γιαννάκη. Εγώ πιστεύω πως σαφώς και συγκρίνεται). Ούτε άτομα που έχουν μεγαλώσει με Διαμαντίδη και τον Γιαννάκη τον έχουν απλά ακουστά. Θέλω να είναι κάποιος  που να ξέρει καλά τους δύο παίκτες και να έχει ισυρά επιχειρήματα. Βέβαια, θα περιμένω και την 18η του μηνός για σιγουριά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου