Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Έπεσε σε ...τουαλέτα και τον έσωσαν οι αδέσποτες γάτες

Τ’ αδέσποτα γατιά έσωσαν τη ζωή ενός άνδρα, ο οποίος έπεσε σε μία ανοικτή τουαλέτα κι εγκλωβίσθηκε εκεί για ένα διήμερο, αναφέρουν σε σημερινά τους δημοσιεύματα οι εφημερίδες στην Ταϊβάν.

Η εφημερίδα Μέριτ Τάιμς τονίζει πως ο 68χρονος Λιου Γιουνγκ Χούι που ζούσε μόνος του στην κοινότητα Ταϊνάν, στη νότιο Ταϊβάν, γλίστρησε κι έπεσε σε μία τρύπα στο έδαφος, που χρησιμοποιεί ως τουαλέτα του κι εγκλωβίσθηκε μέσα της για δύο ημέρες.

Σώθηκε όμως χάρις στη συνήθειά του να ταΐζει τ’ αδέσποτα γατιά με τ’ αποφάγια του. Γιατί οι γάτες που τάϊζε μαζεύτηκαν μπροστά στην πόρτα του γείτονά του και νιαούριζαν διαρκώς έως ότου αυτός να τ’ ακολουθήσει στην πίσω αυλή του Λιού. Εκεί ανακάλυψε τον ηλικιωμένο άνδρα μέσα στο λάκκο με τ’ απεκκρίματα και τον ανέσυρε με τη βοήθεια κι άλλων χωρικών.

Αμέσως επικοινώνησαν μ’ ένα γραφείο κηδειών, επειδή πίστεψαν πως ο Λιού ήταν νεκρός, όταν όμως έφθασαν οι υπεύθυνοι της ταφής διαπίστωσαν πως ενέπνεε και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου ανέκτησε τις αισθήσεις του και πλέον αναρρώνει στο δωμάτιό του.

ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

1 σχόλιο: