Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

SLIPKNOT!!

Slipknot είναι ένα αμερικανικό heavy metal από Des Moines, Iowa. Slipknot αποτελείται από εννέα μέλη, τα σημερινά μέλη της μπάντας είναι Sid Wilson, Joey Jordison, Paul Gray, Chris Fehn, Jim Root, Craig Jones, Shawn Crahan, Mick Thomson και Corey Taylor. Κάθε μέλος της μπάντας φοράει μια μοναδική μάσκα.Slipknot είναι το ντεμπούτο studio album από το αμερικανικό metal συγκρότημα Slipknot.Είχε κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου 1999 από την Roadrunner Records, και αργότερα επανεκδίδεται το Δεκέμβριο του 1999 με ελαφρώς τροποποιηθεί κομμάτι καταγραφή και τον έλεγχο, ως αποτέλεσμα της δίκης. Το λεύκωμα καλύπτει πολλά είδη, αλλά είναι γενικά γνωστή για τα εκτεταμένα κρουστά και τη συνολική βαρύ ήχο. Slipknot είχε καλή υποδοχή από οπαδούς και κριτικούς και ήταν υπεύθυνος για την άσκηση των Slipknot μια μεγάλη αύξηση της δημοτικότητας. Το άλμπουμ έφτασε στο αριθμό 51 για τα Billboard 200, και έχει πάει για να πιστοποιηθεί η διπλή πλατίνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθιστώντας το συγκρότημα της μεγαλύτερες πωλήσεις άλμπουμ.Ήταν το πρώτο άλμπουμ από το συγκρότημα που θα παράγονται από τον Ross Robinson, που προσπάθησαν να τελειοποιήσετε Slipknot του ήχου και όχι να τροποποιήσουν τη μουσική διεύθυνση του Οι πρωτογενείς επιρροές της μπάντας περιλαμβάνει Black Sabbath, Slayer, Judas Priest, Korn, AC / DC, Kiss και Beastie Boys. death metal, black metal και heavy metal έχουν αναφερθεί ως βασικό επιρροή στη μουσική κατεύθυνση της μπάντας, παράλληλα με nu metal, με την κατηγορία της μπάντας είναι συνήθως αναφέρονται ως. Έχουν επίσης δηλώσει ότι επηρεάζονται από τις βιομηχανικές ζώνες σαν αρχηγός της David, Godflesh και κοκαλιάρικο Κουτάβι καθώς και νεύρωση και η ζούγκλα της μουσικής όπως Roni Size.

. Slipknot θεωρούνται πρωτοπόροι του New Wave of American Heavy Metal ανάπτυξη μιας ορθολογικής και επιθετική της μάρκας μέταλλο που σχηματίζεται από thrash, hardcore και death metal. Σε αυτό μπορούν να συγκριθούν με ομάδες όπως οι Pantera, Machine Head, Βιολογικού, η ζωή του Αγωνία, και στόχος είναι γνωστός και για συχνά χαοτικό και δυναμικό ζωντανές εμφανίσεις. Η εξαιρετική απόδοση στυλ που παρέχονται από τους μεγάλο line-up που παρουσιάζει ένα τυπικό μεγάλο βαθμό καθορίζεται-συντονισμένοι κιθάρα set-up (μόλυβδος, το ρυθμό, το μπάσο και κιθάρες), δύο percussionists εκτός από τις κύριες ντράμερ και ηλεκτρονικών ειδών (δειγματολήπτες και οι περιστροφικές). Robert Cherry των Rolling Stone σύγκριση ήχο της μπάντας σε "αλωνιστική μηχανή devouring ένα στρατιωτικό σώμα drum"

Οι αρχές του έργο φιλοξενείται ένα ευρύ φάσμα φωνητικά στυλ, που κυμαίνονται από rapping να περιστασιακή τραγούδι σε τραγούδι growled. Στην πιο πρόσφατη δουλειά του, αυτό το στυλ παραμένει φωνητικά του παρόντος, αλλά περιλαμβάνει πλέον πιο μελωδικό τραγούδι. Οι στίχοι γενικά ακολουθούν μια πολύ επιθετικό ύφος και χαρακτηριστικό θέματα, όπως το σκοτάδι, ο μηδενισμός, θυμού, αποστροφής, αγάπη, μισανθρωπία και ψύχωση. Rick Anderson του Allmusic αφορά την ομάδα του στίχους όπως "δεν γενικά να αναφερθεί σε μια οικογενειακή ιστοσελίδα" Υπήρξε διαμάχη γύρω από Slipknot στίχοι του, συμπεριλαμβανομένου ενός σε περίπτωση που ένα ζευγάρι νεαρών δολοφόνων κατηγόρησε τους στίχους από το τραγούδι "Disasterpiece" για τους φαύλο και μια περίπτωση το 2006, στην οποία στίχοι από το τραγούδι "επιφανειακές" βρέθηκαν στον τόπο της τυμβωρυχία.Ωστόσο, η μπάντα ποτέ δεν αντιμετώπισε επίσημες καταγγελίες ότι τους στίχους υποκινούν βίαιες ή εγκληματική συμπεριφορά.

ομίλου.Slipknot έχει κυκλοφορήσει το τέταρτο στούντιο άλμπουμ τους κάθε ελπίδα χάθηκε στις 20 Αυγούστου 2008. Είναι το πρώτο album των Slipknot ποτέ να φτάσει στο νούμερο 1 του Billboard για 200. Προετοιμασία του album άρχισε τον Οκτώβριο του 2007 με την καταγραφή ώθησε πίσω στο Φεβρουάριο του 2008. [65] Για την έκδοση αυτή η μπάντα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον στο να είναι βαρύτερο άλμπουμ τους μέχρι σήμερα με την επέκταση του thrash metal riffing εισαχθούν στις Vol. 3 . Ωστόσο, θέλουν επίσης να καταστήσει τους πιο πειραματική ρεκόρ, συμπεριλαμβανομένης και θα είναι πιο ακουστικές κιθάρες και μελωδικά φωνητικά, καθώς και η καθιέρωση hi-καπέλα και cymbals προς το επιπλέον κρουστά. Η άλμπουμ θα είναι το πρώτο έργο της μπάντας με Dave Fortman ως παραγωγός. Μαζί με το άλμπουμ, η μπάντα debuted έχουν "εξελιχθεί" στολές και μάσκες, που ταιριάζουν με το στυλ του νέου άλμπουμ. Slipknot θα τίτλο για πρώτη φορά Αντάρα Φεστιβάλ φεστιβάλ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2008. Η ταινία ήταν προγραμματισμένη να παίξουν στο φεστιβάλ Reading και το Leeds τον Αύγουστο του 2008, αλλά αναγκάστηκε να ακυρώσει μετά ντράμερ Joey Jordison έσπασε τον αστράγαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου