Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΗ ΝΤΟΠΑ!

Ο Τζαμαϊκανός αθλητής Ουσέιν Μπολτ έκανε και 2ο παγκόσμιο ρεκόρ, αυτή τη φορά στα 200μ. Όπως μου είπε ο συνεργάτης μου, Pakys, σα μοτεράκι πήγαινε. Φυσικά, εμείς δεν πιστεύουμε πως επαιξαν ρόλο παράγοντες του τύπου καλά παπούτσια, φανέλες κλπ, δηλαδή όλα αυτά που μας λένε στην ΤV παιρνώντας μας για ηλίθιους.
Θα ξαφνιαστώ αν στους Αγώνες του 2012 δεν βγει ντοπέ όπως και άλλες αθλήτριες από την Τζαμάικα, Ρωσία κλπ. Φυσικά, οι Αμερικάνοι τίποτα. Αυτός ο κολυμβητής, ο Φελπς, τι πρέπει να κατεβάζει το άτομο!?.
Αλλά βέβαια, Αμερικάνοι είναι αυτοί, ο τελευταίος Αμερικάνος που βρέθηκε ντοπέ είναι η Marion Jones, και όχι οτι της κάνανε έλεγχο, μόνη της το παραδέχτηκε.
Σήμερα χάρις των media και των συμφερώντων, ένα συμπέρασμα μπορεί να βγεί: "Πάρε ντόπα να ανταγωνιστείς, πάρε ντόπα να αποδώσεις". Αυτή η κατάσταση δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συνεχιστεί. Οι αγώνες δεν μπορεί να είναι μια ευκαιρία για να βγάλουν λεφτά οι φαρμακευτικές εταιρίες αλλά να αγωνιστούν οι αθλητές μόνο με την προπόνησή τους, και τις φυσικές δυνατότητές τους. Χωρίς συμπληρώματα!
Αν δεν βγάζετε άκρη με την τηλεόραση όπου προσπαθούν να τα κουκουλώσουν όλα, τότε εδώ έχετε όλο το ελεύθερο να πείτε τη γνώμη σας με σχόλια.

1 σχόλιο: