Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Το Ηancock 2008 στην μεγάλη οθόνη

Στους κινηματογραφους ! ! ! ! !

HANCOCK
είναι 2008 superhero ταινία σε σκηνοθεσία Peter Berg και με πρωταγωνιστές τους Will Smith, Jason Bateman, και Charlize Theron.
. Θα αφηγείται την ιστορία ενός superhero επαγρύπνησης, John HANCOCK (Smith), από το Λος Άντζελες των οποίων οι αλόγιστες ενέργειες συνήθως κόστος της πόλης εκατομμύρια δολάρια.Τελικά, ένα άτομο που αποθηκεύει, Ray Embrey (Bateman), καθιστά την αποστολή του να αλλάξει HANCOCK της δημόσιας εικόνας για το καλύτερο.

. Η ιστορία γράφτηκε αρχικά από Vincent ΜΚΟ 1996. Είναι languished στην ανάπτυξη κόλαση για χρόνια και είχε διάφορους σκηνοθέτες που επισυνάπτεται, συμπεριλαμβανομένου και του Τόνι Σκοτ, ο Michael Mann, Jonathan Mostow, και Gabriele Muccino πριν βγουν στην παραγωγή το 2007. HANCOCK ήταν που γυρίστηκε στο Los Angeles με παραγωγή προϋπολογισμού € 150 εκατ. ευρώ.

John HANCOCK (Will Smith) είναι ένα οινοπνευματώδες με υπεράνθρωπες δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων των υπερηχητικών πτήσεων, άτρωτο, αθανασία, και υπερ-δύναμη. Αν και χρησιμοποιεί τις εξουσίες του για να σταματήσει τους εγκληματίες με σημερινών του διαμονής του Λος Άντζελες, τη δραστηριότητά του ακούσια προκαλεί εκατομμύρια δολάρια σε υλικές ζημίες λόγω της δηλητηρίασης του σταθερή. Ως αποτέλεσμα, που είναι συνήθως jeered σε σκηνές εγκλήματος.HANCOCK επίσης αγνοεί δικαστήριο κλήσεις από την πόλη του Λος Άντζελες για την αντιμετώπιση των υλικών ζημιών που προκάλεσε.

Όταν οι δημόσιες σχέσεις εκπρόσωπος Embrey Ray (Jason Bateman) αναχωρεί από μια αποτυχημένη συνάντηση του Pitching All-Heart λογότυπο για εταιρείες που είναι εξαιρετικά φιλανθρωπικές-ή θέλουν να γίνει αντιληπτή ως τέτοια, γίνεται για παγιδευμένα railroad tracks με μια εισερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία. HANCOCK Ray σώζει τη ζωή του, αλλά προκαλεί να εκτροχιάσει το τρένο και σχεδόν βλάπτει άλλου οδηγού. HANCOCK είναι jeered από τους άλλους οδηγούς για προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά, αλλά Ray βήματα και χάρη HANCOCK για τη σωτηρία της ζωής του. Ray προσφέρει HANCOCK για τη βελτίωση της δημόσιας εικόνας της, και δέχεται HANCOCK δύστροπα. Ο εκπρόσωπος του αλκοολικού superhero πείθει να επιτρέψουν στον εαυτό του να φυλακίστηκε για κλήσεις που εκκρεμούν, ώστε να μπορούν να δείξουν πόσο πολύ το Λος Άντζελες η πόλη χρειάζεται πραγματικά HANCOCK. Όταν η εγκληματικότητα αυξάνεται μετά HANCOCK της φυλάκισης, η superhero είναι σε επαφή με τον αρχηγό της Αστυνομίας. Με μια νέα φορεσιά από Ray, HANCOCK παρεμβαίνει με μια ληστεία τράπεζας, τη διάσωση αστυνομικός και η στάση του ηγέτη του ληστές, Red Parker (Eddie MARSAN).

. Μετά τη διάσωση, είναι HANCOCK χειροκροτεί για την επεξεργασία της ληστείας τράπεζας. Η superhero γίνεται δημοφιλές και πάλι, όπως είχαν προβλέψει οι Ρέι. Πάει σε δείπνο με τον Ρέι και η σύζυγός του Μαίρη (Charlize Theron), με τους οποίους αποκαλύπτει την αθανασία και την εμφανή αμνησία από 80 χρόνια πριν. Μετά HANCOCK tucks ένας μεθυσμένος Ray στο κρεβάτι του, ανακαλύπτει ότι έχει επίσης Mary υπεράνθρωπες δυνάμεις. Αυτός απειλεί να εκθέσει την ίδια Αν δεν εξηγεί τις ρίζες τους, και μου λέει ότι τον έχουν ζήσει για 3000 χρόνια με τις αρμοδιότητές τους, έχοντας κληθεί θεούς και αγγέλους στο χρόνο τους. 'Εξηγεί ότι είναι η τελευταία του είδους τους και ότι το είδος είναι αξιόπιστες. Mary HANCOCK δεν λέει ολόκληρη την αλήθεια, και HANCOCK αναχωρεί Ray να πω σχετικά με τη συνομιλία. Η ανταλλαγή των αποτελεσμάτων σε μια μάχη μεταξύ HANCOCK και Mary η οποία θα λαμβάνει τους στο κέντρο Λος Άντζελες, προκαλώντας σημαντική ζημία στην περιοχή. Ο Ray,στο κέντρο της πόλης σε μια επιχείρηση, συνάντηση, βλέπει και αναγνωρίζει Mary χρησιμοποιώντας σαν HANCOCK του ικανότητες.

HANCOCK είναι αργότερα πυροβολήθηκε δύο φορές στο κορμού όταν παρεμβαίνει σε μια κάβα ληστεία. Αφού στο νοσοκομείο, Mary εισέρχεται και όπως εξηγεί ότι το ζεύγος παίρνει Αθανάτους κοντά, θα αρχίσουν να χάνουν τις εξουσίες τους. Επίσης, εξηγεί ότι HANCOCK δέχθηκε επίθεση στο δρόμο 80 χρόνια πριν, ήταν κάταγμα του κρανίου, προκαλώντας αμνησία. Mary έρημη τον τότε προκειμένου αυτός να ανακτήσει από τους τραυματισμούς του.Μετά από την εξήγηση, το νοσοκομείο έκανε έφοδο από την τράπεζα ληστής Red Parker και δύο άλλων εγκληματιών που είχε HANCOCK που ανέκυψαν κατά τη διάρκεια της φυλάκισης. Mary είναι γυρίστηκε στη διαδικασία. HANCOCK είναι σε θέση να σταματήσει δύο άνδρες, αλλά είναι ακόμη τραυματίες από αυτά. Όταν Red επιχειρεί να τελειώσω HANCOCK off, Ρέι, τι αφορά την διάσωση και σταματά η τράπεζα ληστής με το τσεκούρι της πυρκαγιάς. Με Mary σχεδόν πεθαίνουν, HANCOCK χρησιμοποιεί την τελευταία του δύναμη για να φύγουν από το νοσοκομείο έτσι ώστε να τους επιτρέπει την χωρίστρα να επουλωθούν με την εξουσία. Αργότερα πνέει τα λοίσθια στην πόλη της Νέας Υόρκης, εργάζεται ως superhero. Όπως ευγνωμοσύνη του προς τον Ρέι, Ray HANCOCK χρώματα του All-Heart λογότυπο στο φεγγάρι και καλεί τον εκπρόσωπο να κοιτάζω προς τα πάνω την παγκόσμια διαφήμιση.

2 σχόλια: