Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

Εξωγηινοι!Μυθος η Πραγματικοτητα ?????

Έχουν σχέση οι αρχαίοι θεοί με εξωγήινους; Οι ναζιστές και οι φασίστες έχουν σχέση μέσα στο νεο-αμάλγαμα της εξωγήϊνης προέλευσης των ανθρώπων και των παγανιστικών θεών; Τα αγρογλυφικά ποιος τα κατασκεύασε; Αυτά και άλλα πολλά θα αποκαλύψει η παρακάτω σελίδα. Ιδίως, ας δοθεί ιδιαίτερη προσοχή εις την σύγκριση των λεγομένων της Γένεσης της Βίβλου με τα άλλα γραπτά διαφορετικών λαών της Μεσοποταμίας, όπως λ.χ. οι Βαβυλώνιοι, διότι η επιστήμη έχει αποδείξει πως τα λεγόμενα της Βίβλου και προγενέστερα είναι, και σαφώς πιο αξιόπιστα.Επισης υπάρχουν δύο ενδιαφέρουσες θέσεις των ουφολατρών που ανατρέπουν την άποψη περί ύπαρξης εξωγήινων:

α. Αναφέρουν πως οι εξωγήινοι είναι πολιτισμικά και ηθικά ανώτεροι από τους γήινους και αυτός είναι ο λόγος που παίζουν αυτό το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, μη αποκαλυπτόμενοι εις την ανθρωπότητα, παρακολουθώντας την «ηθική μας πορεία» ως πανεπόπτες

β. ταυτόχρονα αναφέρουν βιασμούς γήινων γυναικών και τεχνητές γονιμοποιήσεις κατά την διάρκεια επαφών Γ΄ τύπου.Τελικα ενας άνθρωπος που έχει περπατήσει στο Φεγγάρι, ο Edgar Mitchell της αποστολής Apollo 14, δήλωσε πως του έχει ειπωθεί ότι παντοδύναμοι εξωγήινοι βρίσκονται εδώ και 60 χρόνια ανάμεσά μας και πως οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν συγκαλύψει προσεκτικά την όλη υπόθεση. Οι ισχυρισμοί του Mitchell έχουν προκαλέσει μεγάλη εντύπωση τις τελευταίες ημέρες (τέλη Ιουλίου 2008) όταν ακούστηκαν στον αέρα σε μια βρετανική ραδιοφωνική εκπομπή. Αλλά με μια πιο προσεκτική εξέταση, αυτά που δήλωσε ο απόμαχος αστροναύτης πιθανότατα δεν ήταν ούτε τόσο κοσμοϊστορικά, ούτε τελικά και τόσο νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου