Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

«Οπωσδήποτε νίκη με το Λουξεμβούργο»


Με αισιοδοξία ότι το πρώτο βήμα στον μακρύ δρόμο των προκριματικών του Μουντιάλ 2010 θα γίνει με το δεξί αναχώρησε η αποστολή της εθνικής ομάδας Ανδρών για το Λουξεμβούργο, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει το ομώνυμο αντίστοιχο συγκρότημα (21:15), στην πρεμιέρα του Β΄ προκριματικού ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης,
"Η προσπάθειά μας ξεκινά από έναν εκτός έδρας αγώνα στον οποία θα πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε. Απομένουν ακόμη δύο ημέρες να δουλέψουμε. Εάν βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που ζήτησα, το πιθανότερο είναι να φύγουμε νικητές", ξεκίνησε τις δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της ομάδας ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Οτο Ρεχάγκελ και συνέχισε: "Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα τον αγώνα. Είμαστε το φαβορί και το Λουξεμβούργο το αουτσάιντερ, αλλά σε μεγάλες διοργανώσεις αυτά αποδεικνύονται μέσα στο γήπεδο, αφού πολλές φορές στο παρελθόν καταρρίφθηκε αυτή η θεωρία. Σας θυμίζω πόσο δύσκολα νίκησε η Ολλανδία το Λουξεμβούργο στην τελευταία προκριματική φάση".

Στη συνέχεια, ο κ. Ρεχάγκελ υπογράμμισε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει φτάσει σε ένα αξιοσημείωτο επίπεδο, ώστε "είμαστε υποχρεωμένοι να νικάμε τους θεωρητικά μικρούς αντιπάλους. Μη ξεχνάμε ότι την πρόκριση στο Euro μας την έδωσαν οι δύο νίκες επί της Μάλτας".

Ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και δεν προπονήθηκε χθες, τελικά ταξίδεψε. Αν ο αμυντικός της Ανόρθωσης δεν μπορέσει να αγωνιστεί το Σάββατο, τη θέση του στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ο Παπασταθόπουλος. Ακόμη, ο Φάνης Γκέκας τέθηκε επίσης στη διάθεση του προπονητή του, καθώς το διάστρεμμα που υπέστη αποδείχθηκε ελαφρύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου